Direkte ruter til/fra Europa

Kristiansund Base er din port til verden. Med vår direkte rute til/fra Europas største havn, Rotterdam, er du sikret rask fremføring. North Sea Container Line har et stort rutenett som dekker de største havnene i Europa, deriblant Port of Tilbury London.

Kostnadseffektiv rute til og fra Europa

Med ukentlige anløp og et tett samarbeid med North Sea Container Line (NCL) sitt nettverk og flåte med containerskip, kan vi tilby en kostnadseffektiv rute til og fra Europa.

God beliggenhet

Kristiansund Base har en svært god beliggenhet med nærhet til Kristiansund og Molde. Skipsleia går like utenfor, noe som gir kort ledetid. Med gode kai- og lagerfasiliteter er vi et attraktivt alternativ i Midt-Norge.

Varelager

Kristiansund Base har isolerte og uisolerte haller. Vi har ledige arealer og kan lett oppføre nye bygninger. Slik kan vi raskt utvide vår kapasitet for å dekke dine behov.

Utstyr og kapasitet

Kristiansund Base har tilgang til store fremtidige områder etter behov. Det gjelder både areal, eventuelle bygninger og kailøsninger.

Skreddersydde logistikkløsninger

Kristiansund Base har ukentlige anløp til og fra kontinentet. Sammen med North Sea Container Line (NCL) sitt nettverk og flåte med containerskip, har vi svært kort fremføringstid til de største havene i Europa.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med oss eller se ncl.no for rutetabell.

Geir Rugset

Logistikkoordinator / HMSSK-leder

+47 71 51 77 20
+47 909 38 303